Vedete TVR, premiate pentru excelență. Printre laureați sunt Iuliana Tudor și Iuliana Marciuc. Cerbul de Aur a fost desemnat cel mai prestigios festival internațional de muzică

7 noiembrie 2019, 11:14

Gala devenită tradiție în rândul evenimentelor de toamnă importante din România reunește an de an zeci de vedete și personalități care au reușit să-și facă un renume semnificativ în diverse domenii de activitate.

La ediția de anul acesta, profesionalismul și implicarea i-au adus Iulianei Tudor premiul de excelenta pentru cele două decenii de cariera la postul național de televiziune. Acolo unde acum reușește sa atragă generația tânără mai aproape de folclorul romanesc prin talent show-ul „Vedeta Populară” .

Premiul de Excelență în jurnalism a ajuns anul acesta la Iuliana Marciuc, realizatoarea emisiunii „Destine ca-n filme” și autoarea cărții cu același nume.

Complexitatea și unicitatea festivalului concurs international Cerbul de Aur au fost și ele apreciate. Premiul pentru cel mai prestigios eveniment muzical din România a fost primit in numele întregii echipe TVR de directorul festivalului.

Printre laureații ediției de anul acesta a Galei Performantei și Excelenței sunt Andreea Marin, Ovidiu Lipan Țăndărică și Helmut Duckadam.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Agenția care ia la puricat companiile statului a devenit operațională