Verificări în spitalele clujene, până pe 15 martie

15 februarie 2021, 11:58

Pompierii clujeni desfășoară controale de prevenire în unitățile sanitare cu spitalizare continuă, iar pe timpul acestor controalevor fi făcute și exerciții inopinate cu forțe și mijloace din subunitățile de intervenție ale ISU Cluj.

Au fost desfășurate exerciții e la Clinica Oftalmologie din municipiul Cluj-Napoca și Spitalul Municipal Turda. Pe lângă verificarea vulnerabilităților pe linia apărării împotriva incendiilor, prin intermediul acestor exerciții se urmărește verificarea cât mai aproape de realitate a modului de evacuare în situații de urgență a pacienților și personalului din aceste unități, precum și implicarea personalului unității spitalicești. De asemenea, se mai urmărește practicabilitatea căilor de intervenție, starea și funcționalitatea mijloacelor din dotarea unităților sanitare, sursele destinate alimentării cu apă ale autospecialelor de intervenție, precum și posibilitățile de amplasare autospecialelor de lucru la înălțime.

În planul de control sunt cuprinse toate unitățile sanitare cu spitalizare continuă care sunt în evidențele DSP și ale ISU Cluj. Verificările vor avea loc până pe 15 martie.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite