Viorica Dăncilă: “Sunt convinsă că, având în vedere nivelul de pregătire al Guvernului României, ţara noastră o să aibă o preşedinţie de succes”

Viorica Dăncilă premierul României
Viorica Dăncilă premierul României
21 decembrie 2018, 16:24

“Este un moment important, un moment care dă startul unei perioade foarte importante pentru România. Vreau să îl felicit pe domnul cancelar pentru preşedinţie, pentru rezultatele pe care le-a avut, pentru modul în care a tratat principalele provocări la nivel european şi, sunt convinsă că, având în vedere nivelul de pregătire al Guvernului României, ţara noastră să aibă o preşedinţie de succes”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

“Pe parcursul preşedinţiei noastre am depus eforturi deosebite. Am reuşit să organizăm foarte multe trialoguri, am abordat multe teme, am reuşit să obţinem compromisuri, a fost o colaborare intensă şi preşedinţia a fost una de succes. Preşedinţiei române îi dorim să continue munca începută de noi”, a precizat cancelarul austriac.

De la 1 ianuarie, România va prelua preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene, pentru o perioadă de şase luni.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite