VIDEO | Vladimir Putin și-a făcut apariția la funeraliile lui Vladimir Jirinovski. A adus trandafiri roșii și s-a închinat lângă sicriu

Putin la funeraliile lui Jirinovski
Putin la funeraliile lui Jirinovski
8 aprilie 2022, 12:18

Vladimir Putin a apărut la funeraliile lui Jirinovski cu un buchet de trandafiri roșii pe care l-a așezat lângă sicriul lui Jirinovski, arată un video postat de Nexta. Apoi s-a apropiat de sicriu, a stat câteva secunde, a salutat și s-a îndepărtat. Putin nu a schițat nicio grimasă în timpul apariției sale publice.

Politicianul rus Vladimir Jirinovski va fi înmormântat, vineri, potrivit unui anunț al serviciului de Presă al Dumei de stat din Rusia.

Conform reprezentanților instituției, deși alți apropiați și membri ai familiei sale își petrec somnul de veci la cimitirul Troekurov din Moscova, Jirinovski nu va fi înmormântat alături de ei. Sicriul cu trupul lui neînsuflețit va fi dus la cimitirul Novodevichy, unde se află mormintele mai multor politicieni, artiști, oameni de știință și celebrități, scrie realitatea.md.

Jirinovski l-a susținut pe Putin în legătură cu anexarea Crimeei de la Ucraina în 2014. Jirinovski s-a dovedit, de asemenea, util Kremlinului în a susține opinii radicale pentru a testa reacția publicului.

Partidul Liberal Democrat al Rusiei condus de Jirinovski – un nume care era dezmințit de opiniile sale xenofobe – a devenit parte din așa-numita „opoziție sistemică” a președintelui Vladimir Putin.

Jirinovski, în vârstă de 75 de ani, a fost internat la spital la începutul acestui an după ce a contractat COVID-19, potrivit presei ruse.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite