Voluntarii din Gorj au construit o casă pentru o familie nevoiașă

27 noiembrie 2020, 13:27

Andrei și Alexandra locuiesc cu mama bolnavă grav și cu bunica în vârstă de 82 de ani într-o casă din chirpici, în comuna Văgiulești, din Gorj. Pereții fragili ai căsuței cu doar două camere cedează în fiecare zi. La fel și tavanul din casă.

Acesta este motivul pentru care Daniela a făcut mai întâi un apel pe Facebook să fie ajutată familia. Apoi s-a implicat să strângă bani din donații și să înceapă ridicarea unei locuințe de la zero. Cea în care stă acum familia nu mai avea cum să fie reparată.

În două săptămâni, voluntarii care au lucrat până noaptea târziu, în funcție de cum ajungeau acasă de la serviciu, au reușit să pună și acoperișul pe noua locuință care va avea pentru început două dormitoare. Vor urma o baie și o bucătărie, iar voluntarii mai au nevoie de ajutor.

Daniela i-a luat acasă pentru câteva zile, pe cei mici. A fost mirată să vadă că ei nu știau cum arată o baie adevărată și nici nu mai primiseră tort de ziua lor.

Daniela a deschis un cont bancar unde pot fi făcute donații în continuare pentru că mai este nevoie de bani pentru ca familia să se mute în casă nouă înainte de sărbători.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite