Vremuri grele și în tenis! Roger Federer și Rafael Nadal, speriați de coronavirus: „Situația este copleșitoare pentru noi toți!”

23 martie 2020, 17:21

Izolat în Alpii elvețieni, la Valbella, cu soția și cei patru copii, Federer este speriat de pandemia cauzată de coronavirus: „Şi eu stau acasă şi nu am mai strâns mâna unei persoane de ceva timp. Bineînţeles că mă spăl pe mâini des, aşa cum ar trebui s-o facem mereu. În aceste momente, să ne ajutăm unul pe celălalt este mai important decât niciodată”.

Forțat de coronavirus să-și închidă academia de tenis pe care o are la Manacor, în Insulele Baleare, Nadal este șocat de drama traită de Spania.

„Acestea sunt vremuri foarte grele pentru toată lumea, iar toată situația este copleșitoare pentru noi toți. (…). Vreau să le mulțumesc doctorilor, asistenților și personalului din sănătate care ne protejează”, a declarat fostul lider mondial.

Reprogramarea Roland Garros-ului la 7 zile după US Open face ca Halep și Nadal să opteze între Roland Garros și Internaționalele Americii de la New York.

Federer va lipsi sigur de la French Open, organizat în timpul turneului pe care elvețianul l-ar organiza la Boston, dacă lumea scapă de Covid-19: „Este foarte important să luăm în serios regulile în această perioadă. Am putea ajunge cu toţii în carantină şi s-ar putea să nu mai avem cum să ieşim deloc din case”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite