Zmeura de Aur: „Batman v Superman: Dawn of Justice” şi „Hillary’s America” au câștigat cele mai multe premii

26 februarie 2017, 13:27

Pelicula „Batman v Superman: Dawn of Justice” are patru premii Zmeura de Aur, anul acesta, pentru cel mai prost actor în rol secundar, cel mai prost scenariu, cea mai proastă combinaţie de actori pe marele ecran şi cel mai prost remake, rip-off sau sequel. În rolurile principale, Ben Affleck şi Henry Cavill.

La egalitate, documentarul „Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party“, despre Hillary Clinton şi istoria Partidului Democrat, a obţinut şi el patru premii: cel mai slab film, cel mai slab regizor, cel mai slab actor şi cea mai slabă actriţă.

Nu a fost organizată nicio ceremonie. Laureaţii au fost anunţaţi simplu, online, sâmbătă.

Premiile Zmeura de Aur, ajunse la cea de-a 37-a ediţie, parodiază Oscarurile şi „recompensează” cele mai slabe realizări ale cinematografiei americane.

Trofeul, o zmeură uriaşă, aurie, așezată pe o bobină de film, valorează 4,79 de dolari. A fost creat în 1980, la iniţiativa lui John Wilson, un cinefil împătimit, ca „antidot” la frenezia care cuprinde Hollywoodul în sezonul premiilor cinematografice, ce culminează în fiecare an cu gala premiilor Oscar.

(w500) Trofeul Zm

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă